Mevr. Mechteld Braad, MSc

Mevr. Mechteld Braad, MSc

GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Donderdag: 12.00 tot 13.00 uur op 023-5343020 (of de voicemail inspreken)

E-mailadres

M.Braad@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage

Werktijden

Donderdag 09.00 - 17.00u

Achtergrond

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de ouderenzorg en vanaf 2019 ben ik één dag in de week werkzaam binnen de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening. De eerste periode in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog en momenteel als GZ-psycholoog. Daarnaast ben ik werkzaam als gedragswetenschappelijk docent. Ik houd ervan om me te blijven ontwikkelen en ben momenteel bezig met de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Verder ben ik me aan het verdiepen in Acceptance & Commitment Therapie (ACT), waarbij ook Mindfulness een belangrijke plek inneemt.

Graag ga ik samen met u op zoek naar waar u tegenaan loopt, maar ook naar wat uw sterke kanten en kwaliteiten zijn. Op die manier kunnen we ook kijken welke behandeling het best bij u past, zodat u met wat hulp weer vooruit kunt.

Daarin wordt ook wat van u verwacht, namelijk een actieve inzet om samen te werken aan datgene waar u last van heeft en te onderzoeken wat er goed gaat en wel werkt. Ook zullen we tijdens de sessies afspraken maken over hoe u tussen de sessies door kunt oefenen met hetgeen we hebben besproken. We doen het dus samen!

Mijn doel is dat de behandeling er ook voor zorgt dat u zich gesterkt voelt in wat u kunt doen om toekomstige problemen zelf het hoofd te bieden. Uiteraard staan wij altijd weer voor u klaar als u dit wenst.

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Naast mijn werk en gezin houd ik me bezig met het reilen en zeilen van het Alzheimer Café Haarlem, verdiep ik me in de relatie tussen voeding en gezondheid, geniet ik van de natuur en sport ik graag.

BIG-nummer: 79930013425