Mevr. Drs. Mechteld Braad - van Kooi

Mevr. Drs. Mechteld Braad - van Kooi

Psycholoog i.o. GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Maandag: 12.00 tot 13.00 uur op 023-5343020 (of de voicemail inspreken)

E-mailadres

M.Braad@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage

Werktijden

Maandag 09.00 - 17.00u

Achtergrond

Ik ben neuropsychloog en werk sinds 2011 met veel plezier in de ouderenzorg. Momenteel doe ik de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog, een postacademische opleiding als vervolg op mijn eerdere opleiding psychologie. Om mijn blikveld te verruimen en meer ervaring op te doen in de basis-GGZ ben ik de komende periode op maandagen werkzaam in de praktijk.

Graag ga ik samen met u op zoek naar waar u tegenaan loopt, maar ook naar wat uw sterke kanten zijn. Op die manier kunnen we ook kijken welke behandeling het best bij u past, zodat u met wat hulp weer vooruit kunt. Mijn doel is dat de behandeling er ook voor zorgt dat u zich gesterkt voelt in wat u kunt doen om toekomstige problemen zelf het hoofd te bieden. Uiteraard staan wij altijd weer voor u klaar als u dit wenst.

Ik ben 39 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Naast mijn werk en gezin houd ik me bezig met het reilen en zeilen van het Alzheimer Café Haarlem, verdiep ik me in de relatie tussen voeding en gezondheid en sport ik graag.