Mevr. Mechteld Braad, MSc

Mevr. Mechteld Braad, MSc

GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Donderdag: 12.00 tot 13.00 uur op 023-5343020 (of de voicemail inspreken)

E-mailadres

M.Braad@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage

Werktijden

Donderdag 09.00 - 17.00u

Achtergrond

Sinds 2011 ben ik werkzaam in de ouderenzorg en vanaf 2019 ben ik één dag in de week werkzaam binnen de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening. Daarnaast ben ik werkzaam als gedragswetenschappelijk docent. Ik houd ervan om me te blijven ontwikkelen en ben momenteel bezig met de opleiding tot cognitief gedragstherapeut. Verder ben ik geschoold in Acceptance & Commitment Therapie (ACT), (kortdurende) Schematherapie en EMDR.

Graag ga ik samen met u op zoek naar waar u tegenaan loopt, maar ook naar wat uw sterke kanten en kwaliteiten zijn. Op die manier kunnen we ook kijken welke behandeling het beste bij u past, zodat u met wat hulp weer vooruit kunt.

Daarin wordt ook wat van u verwacht, namelijk een actieve inzet om samen te werken aan datgene waar u last van heeft en te onderzoeken wat er goed gaat en wel werkt. Ook zullen we tijdens de sessies afspraken maken over hoe u tussen de sessies door kunt oefenen met hetgeen we hebben besproken. We doen het dus samen!

Mijn doel is dat de behandeling er ook voor zorgt dat u zich gesterkt voelt in wat u kunt doen om toekomstige problemen zelf het hoofd te bieden. Uiteraard staan wij altijd weer voor u klaar als u dit wenst.

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Naast mijn werk en gezin ben ik als vrijwilliger verbonden aan het Alzheimer Café Haarlem, verdiep ik me in de relatie tussen voeding en gezondheid, geniet ik van de natuur en sport ik graag.

BIG-nummer: 79930013425
NIP: 229422

Ik maak gebruik van de klachten- en geschillenregeling van het NIP.