Hoe zijn wij bereikbaar?

Haarlem

Zijlweg 146 (pand op de hoek, de praktijk zit op de eerste etage, wachtkamer zit op de begane grond)
2015 BH Haarlem
Tel.: 023-534 30 20
E-mail voor algemene zaken: info@webpsych.nl
Uw eigen psycholoog kunt u bereiken via Therapieland of via Zorgmail. Hij of zij zal u hier tijdens de intake over informeren.

Bereikbaarheid

De psychologen in de praktijk zijn op doordeweekse dagen telefonisch bereikbaar tussen 12.00 en 13.00 uur. Op andere tijden kunt u de voicemail inspreken of ons mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten. Tijdens vakantieperiodes is het mogelijk dat er niemand aanwezig is om de telefoon op te nemen. Als u de voicemail inspreekt of ons een mail stuurt wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Als er sprake is van een crisis dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts of huisartsenpost (tijdens de avond of in het weekend).

In de regel zal één van de psychologen binnen twee weken telefonisch reageren op uw aanmelding. Als dit niet gebeurt of u wilt graag sneller een afspraak maken, belt u dan nog even. Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur voor één van de psychologen of gewenste dag en/of tijd. In het geval van vakantie of ziekte zoeken wij naar een passende oplossing. Eventueel kunnen wij ook nog een beroep doen op een collega psychololoog. Zie http://www.psyzorghk.nl

De PPH folder

Routebeschrijving Haarlem

Met het openbaar vervoer

Vanaf Station Haarlem vertrekken bus 8, 14 en 81. Uitstappen bij halte Hoofmanstraat, nog voor het viaduct. Vanaf hier is het ongeveer 3 minuten lopen naar de praktijk.

Vanuit Amsterdam / Utrecht / Den Haag

Komende via de A9 de afslag Haarlem / Halfweg / Amsterdam A200 nemen (bij het Rotterpoldeplein). Aan het einde van de afslag, bij het Rotterpolderplein, de borden Haarlem volgen A200. Einde van de weg bij T-splitsing rechtsaf in de richting van Zandvoort / Alkmaar. Bij de tweede stoplichten, linksaf in de richting Alkmaar / Zandvoort / Bloemendaal. Bij de zesde stoplichten linksaf in de richting Heemstede / Den Haag. Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Zijlweg). Het praktijkpand bevindt zich aan uw linkerhand op nummer 146.

Dit nummerbord is niet naast de voordeur maar op het muurtje naast het hekje aan de stoepzijde. Dat is het meest rechtse pand, grenzend aan de slagbomen. Betaald parkeren tegen gemeente tarief kan aan de achterzijde van dit pand. Geen muntgeld, maar met pinpas. Ook voor fietsen is er aan de achterzijde ruim gelegenheid tot stallen.

Als u op de bel drukt van de psycholoog met wie u heeft afgesproken dan kan deze automatisch de voordeur openen. U kan dit horen aan een klein klikje, waarna u de deur kunt openduwen. Als u geen reactie krijgt dan kunt u ook de algemene bel van de Praktijk gebruiken. Bij binnenkomst ziet u op de begane grond een wachtkamer. U wordt hier door uw psycholoog opgehaald.

Vanuit Alkmaar

Komende via de A9 uit de richting Alkmaar (via A22) direct na de Velsertunnel da afslag Haarlem (A208) nemen. Deze vervolgen via de N208 en de afslag Overveen / Zandvoort naar links nemen (Zijlweg). Het praktijkpand bevindt zich aan uw rechterhand op nummer 146.

Parkeergelegenheid

Op de Zijlweg is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Er is een invalidenparkeerplaats aanwezig. U kunt o.a. betaald parkeren (tegen het gemeentetarief) op het parkeerterrein achter het pand. U gaat hiervoor door de slagbomen en betaald bij het uitrijden met uw pinpas. Let op: Contant betalen is hier niet mogelijk.