Mevr. M. Assendelft, MSc

Mevr. M. Assendelft, MSc

Psycholoog i.o. GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Maandag en dinsdag: 12.00 tot 13.00 uur op 023-5343020 (of de voicemail inspreken)

E-mailadres

m.assendelft@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage

Werktijden

Maandag en dinsdag van 8.30-17.00 uur

Achtergrond

Marjolein is momenteel met verlof en neemt daarom geen nieuwe cliënten aan.
--

Mijn naam is Marjolein Assendelft en met veel plezier heb ik mijn opleiding tot psycholoog afgerond. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest binnen de specialistische GGZ. Ik heb mij daar vooral gericht op het behandelen van depressies en angststoornissen. Dat neemt niet weg dat mijn interesses veel breder liggen. Ik school mijzelf dan ook graag bij. De basis- en vervolgcursus cognitieve gedragstherapie heb ik ondertussen afgerond. Dit is een vorm van behandeling waar ik veel mee werk. Ook maak ik graag gebruik van andere therapievormen, bijvoorbeeld de Acceptance en Commitment therapie.

In de therapie vind ik het belangrijk dat jij je gehoord voelt en vertrouwen hebt in de behandeling. Ik kijk dan ook graag samen met jou waar je tegenaan loopt en hoe we de behandeling tot een succes kunnen maken. Je kunt van mij verwachten dat ik met oprechte interesse naar je luister, vriendelijke maar kritische vragen stel en met je mee denk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie. Daarnaast doe ik graag nieuwe ervaringen op en vind je mij veel terug in de natuur en in de keuken.