Mevr. Laura Jenzer, MSc

Mevr. Laura Jenzer, MSc

GZ-Psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Op woensdag via het telefonisch spreekuur tussen 12.00u en 13.00u

E-mailadres

L.Jenzer@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage

Werktijden

Woensdag van 9.30-17.00 uur

Achtergrond

In 2016 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sindsdien werk ik in de revalidatie en de verpleeghuissector. In de revalidatie bied ik psychologische begeleiding aan ouderen met uiteenlopende lichamelijke en psychische klachten. Daarnaast heb ik veel ervaring in het begeleiden van ouderen met dementie of niet aangeboren hersenletsel en hun mantelzorgers. Sinds 2020 ben ik ook werkzaam binnen de generalistische basis GGZ, eerst in het kader van mijn GZ-opleiding en sinds 2022 als zelfstandige GZ-psycholoog.

Ik ben geschoold in de cognitieve gedragstherapie. Daarnaast werk ik graag met elementen vanuit de schemagerichte therapie en Acceptance and Commitment Therapy.

In de behandeling vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren. Mijn doel is om je te leren vertrouwen op je kunnen en je waarde als persoon. Tijdens de behandeling gaan wij een samenwerkingsrelatie aan. Dit houdt in dat we samen onderzoeken wat er nodig is om je klachten te verminderen.

Voor Duitstaligen: bei mir sind auch Gespräche auf Deutsch möglich, da Deutsch meine Muttersprache ist.

Ik woon samen met mijn vriend en ons zoontje. In mijn vrije tijd houd ik ervan om vegetarische recepten uit te proberen en luister ik graag naar luisterboeken. Een andere hobby van mij is opruimen. Ik help daarom graag familie en vrienden met het uitzoeken en opbergen van hun spullen.

BIG-nummer: 19931560125