Mevr. Laura Jenzer, MSc

Mevr. Laura Jenzer, MSc

GZ-Psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Via telefonisch spreekuur op dinsdag

E-mailadres

L.Jenzer@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage

Werktijden

Dinsdag 9:00-17:00 uur

Achtergrond

In 2016 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik heb sindsdien veel werkervaring opgedaan in de revalidatie en de verpleeghuissector. Sinds 2020 ben ik ook werkzaam binnen de generalistische basis GGZ, eerst in het kader van mijn GZ-opleiding en sinds 2022 als zelfstandige GZ-psycholoog. Naast mijn werk bij de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening ben ik werkzaam bij een expertisecentrum voor psychologische begeleiding voor mensen met kanker en hun naasten.

Ik ben geschoold in de cognitieve gedragstherapie. Daarnaast werk ik met schemagerichte therapie, Acceptance and Commitment Therapy en EMDR.

In de behandeling vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren. Mijn doel is om je te leren vertrouwen op je kunnen en je waarde als persoon. Tijdens de behandeling gaan wij een samenwerkingsrelatie aan. Dit houdt in dat we samen onderzoeken wat er nodig is om je klachten te verminderen.

Voor Duitstaligen: bei mir sind auch Gespräche auf Deutsch möglich, da Deutsch meine Muttersprache ist.

Ik woon samen met mijn vriend en ons zoontje. In mijn vrije tijd houd ik ervan om vegetarische recepten uit te proberen en luister ik graag naar luisterboeken. Een andere hobby van mij is opruimen. Ik help daarom graag familie en vrienden met het uitzoeken en opbergen van hun spullen.

BIG-nummer: 19931560125
NIP: 221147

Ik maak gebruik van de klachten- en geschillenregeling van het NIP.