Mevr. Josephine Hekker, MSc

Mevr. Josephine Hekker, MSc

GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Vrijdag: 12.00 tot 13.00 uur op 023-5343020 (of de voicemail inspreken)

E-mailadres

j.hekker@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage

Werktijden

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 8.30-17.00 uur

Achtergrond

Mijn naam is Josephine en ik ben werkzaam bij PPH als GZ-psycholoog voor volwassenen. Na mijn studie Psychologie in Leiden ben ik verhuisd naar Amsterdam om daar mijn master Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit af te ronden. Tijdens mijn studie ben ik onder andere ambulant begeleider geweest voor jongeren met uiteenlopende problematiek en heb ik verschillende stages ervaren waaronder bij PPH in 2020.

In 2021 heb ik mij vervolgens aangesloten als ZZP'er bij PPH. Daarnaast heb ik per april 2024 de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Ook tijdens de GZ-opleiding heb ik waardevolle ervaring opgedaan middels een uitwisselingsstage binnen de Specialistische GGZ bij Nuhoff Psychotherapie. Bij Nuhoff heb ik een jaar gewerkt met volwassenen, kinderen en jeugdigen. Tegelijkertijd heb ik hier mijn kennis over systemisch werken en de netwerk intake verdiept.

Voor mij is het belangrijk om een persoonlijke en aangename samenwerking aan te gaan met iedere cliënt. Daarbij luister ik goed naar uw hulpvraag, en zoeken we samen naar een passende behandeling om de problematiek aan te pakken. Ik heb affiniteit met het behandelen van trauma, zelfbeeldproblematiek en AD(H)D. Met mijn brede interesses en open persoonlijkheid hoop ik dat ik u kan helpen. Hierbij maak ik graag gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, acceptance & commitment therapie, oplossingsgerichte therapie, motiverende gespreksvoering, mindfulness en EMDR.

In mijn vrije tijd houd ik van sporten, koken, zon en ben ik vaak omringd door familie en vrienden.