Mevr. Frederique Haver, Msc

Mevr. Frederique Haver, Msc

GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Via telefonisch spreekuur

E-mailadres

F.Haver@webpsych.nl

Werkruimte

2e verdieping

Werktijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 9:00-17:00 uur

Achtergrond

Nadat ik in 2016 ben afgestudeerd in de klinische psychologie heb ik op verschillende werkplekken ervaring opgedaan binnen zowel de basis als specialistische GGZ. Ik behandel veel uiteenlopende klachten, waaronder somberheid, angststoornissen en trauma, maar ook klachten die gepaard gaan met ADHD of een autismespectrumstoornis. Ik ben werkzaam geweest op de genderpolikliniek en ook voor gendervraagstukken kun je bij mij terecht.

Ik werk met verschillende behandelvormen, waaronder cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Waar nodig zet ik elementen in uit de mindfulness en/of acceptance and commitment therapy (ACT). Samen onderzoek ik graag welke therapievorm het beste past bij jou en je klachten, zodat jij met vertrouwen de therapie kan starten. Binnen de therapie vind ik het heel belangrijk dat jij je veilig en gehoord voelt. Ik hou graag oog voor de dingen die goed gaan in het leven en breng zo nu en dan humor in de spreekkamer.

Ik woon samen met mijn partner en onze hond Kyra. Het liefst ben ik in mijn vrije tijd te vinden op het water om te golf- en kitesurfen. Sporten en genieten van de natuur zijn voor mij heel erg belangrijk om mentaal gezond te blijven. Ik hou van fotografie en ontdek graag de wereld tijdens mooie reizen.

BIG-nummer: 29934250425

NIP: 245263

Ik maak gebruik van de klachten- en geschillenregeling van het NIP