Mw. Drs. Simwayn Tran

Mw. Drs. Simwayn Tran

Psycholoog i.o. GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Dinsdag: 12.00-13.00u

E-mailadres

S.tran@webpsych.nl

Werkruimte

1e etage

Werktijden

Dinsdag

Achtergrond

In 2016 ben ik afgestudeerd in de richting Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit Leiden. Sindsdien ben ik werkzaam binnen de verpleeghuissetting. Vanaf april 2020 volg ik de 2-jarige opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog aan de RINO in Amsterdam. In het kader van deze opleiding werk ik één dag per week bij de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening in Haarlem.

Psychologie zie ik als een manier om inzicht te krijgen in je gedragspatronen en persoonlijke stijl van omgaan met obstakels in het leven. Wanneer een bepaalde stijl niet passend of ontoereikend is, kan dit de klachten in stand houden en is aanpassen wenselijk om de problemen te verminderen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een open en betrokken houding. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk dat de cliënt zich op zijn/haar gemak voelt en dat er aandacht is voor kwaliteiten naast valkuilen. Samenwerking, respect en eerlijkheid zijn voor mij leidend. Binnen mijn behandelingen maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie en technieken uit de oplossingsgerichte therapie.
Als persoon ben ik toegankelijk en rustig. In mijn vrije tijd houd ik van piano spelen en muziek luisteren. Ook ben ik graag bezig met handlettering en vind ik het belangrijk om fit te blijven.