Mevr. Drs. Simone van der Poel

Mevr. Drs. Simone van der Poel

GZ-psycholoog

Telefonische bereikbaarheid

Donderdag: 12.00 tot 13.00 uur op 023-5343020 (of de voicemail inspreken)

E-mailadres

s.vanderpoel@webpsych.nl

Werkruimte

Eerste etage aan de voorzijde

Werktijden

Dinsdag en donderdag (locatie Haarlem) 9.00-17.00 Maandag en vrijdag (locatie Beverwijk) 8.30-17.00 uur

Achtergrond

Na een periode werkzaam te zijn geweest in de specialistische GGZ, welke noodzakelijk was voor het behalen van de opleiding tot GZ-psycholoog ben ik vanaf april 2017 weer werkzaam binnen de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening.

Ik ben van oorsprong K&J psycholoog, maar werk inmiddels als GZ-psycholoog ook al veelvuldig met adolescenten en volwassenen. Daarbij ben ik breed opgeleid en houd ik ervan om met het hele systeem te werken: relaties, ouders, kinderen, werk of studie. Naast mijn werk als psycholoog ben ik werkzaam als docent diagnostiek en communicatie aan de universiteit van Leiden om zo de praktijk en de theorie samen te kunnen brengen.

In mijn werk als psycholoog moedig ik graag cliënten aan in hun sterke kanten, het ontdekken van hun kwaliteiten en probeer samen met hen te zoeken naar inzicht en oplossingen. Hierbij maak ik gebruik van behandelvormen als oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie.

Als persoon ben ik positief ingesteld en weet mensen goed te motiveren. Tevens ben ik moeder van 4 kinderen en heb een voorliefde voor het strandleven en de natuur.

Hierbij wil ik u laten weten dat ik per 01-09-2021 niet meer werkzaam zal zijn voor de Praktijk voor Psychologische Hulpverlening te Haarlem. Voor eventuele vragen of informatie kunt u contact opnemen via info@webspych.nl.

BIG-nummer: 89922620625