Mevr. Bella Njio

Mevr. Bella Njio

Psycholoog i.o.

Telefonische bereikbaarheid

Via telefonisch spreekuur

E-mailadres

b.njio@webpsych.nl

Werkruimte

1e verdieping

Werktijden

Dinsdag, woensdag en donderdag 9.00-17.00 uur

Achtergrond

Bella is een eerstejaars Master Klinische Psychologie student aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU). Haar klinische bachelor heeft Bella aan de VU afgerond in 4 jaar met een extra minor in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Door de extra minor weet Bella zeker dat ze klinische psychologie wil doen.

Tijdens haar bachelor werkt ze sinds januari 2022 in de mantelzorgondersteuning, waar Bella thuiskomt bij cliënten: zorg, gezelschap, een luisterend oor en gevraagd advies biedt. Bella wil al sinds jongs af aan psycholoog worden. Het is haar drijfveer en passie om anderen te helpen en wil dit graag haar werk maken.

Tijdens mijn stage zou ik graag meer willen leren hoe ik mijn kennis in de praktijk kan toepassen. Hiernaast zou ik graag ervaring opdoen met de vele verschillende typen therapieën die deze fantastische stageplek biedt, zoals bijvoorbeeld: cognitieve gedragstherapie, exposure therapie, oplossingsgerichte therapie en acceptance commitment therapie.

Als ik mezelf zou omschrijven ben ik een flexibel, vrolijk en nieuwsgierig. Ik heb veel hobby’s, namelijk: ik speel gitaar, piano en blokfluit. Ik haak, maak kleding en luister graag naar online colleges. Hiernaast wandel ik graag en beoefen ik 2 keer per week de zelfverdedigingssport Taekwon-Do.